פלוטרס לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  רשתית

25/03/2021 | 09:59 | מאת: שלומה

סובל כעשר שנים מפלוטרס בשתי העיניים. לקח זמן והתרגלתי. לפני כחודש עברתי ניתוח קטרקט שכארבעה שבועות לאחריו הופיע פלוטר מוארך רוב הזמן בציר הראיה. מפריע ומטריד עד מאוד. האם זו תוצאה של הניתוח? שאלה שניה. אמור לעבור ניתוח קטרקט גם בעין השניה בתוך כשבועיים. האם יש חשש שתופעה דומה תחזור גם בעין השניה? האם מומלץ להמתין? תודה וחג שמח

שלום זו אינה תוצאה של הניתוח עובדה- קרה גם 10 שנים לפני הניותוח. או שהיה קודם ולא הפריע בשל הראיה הלא טובה בגלל הקטרקט. או שהופיע באקראי. אותה תשובה לגבי העין השניה בריאות

25/03/2021 | 21:38 | מאת: שלומה

תודה. האם טיפול בפלוטורס באמצעות לייזר יאג יכול לעזור? האם מדובר בטיפול מקובל/מומלץ?

אין לי נסיון עם הטיפול הזה. לא מכיר מקום בארץ שמטפל. בריאות

מנהלי פורום רשתית