נקודה שחורה בעין ימין שזזה אם כיוון המבט

דיון מתוך פורום  רשתית

27/01/2021 | 10:24 | מאת: רוני

שלום רב שימי רוני בן 31 מרכיב משקפי ראיה למרחק מגיל 8 לערך.לאחרונה מזה כ4 חודשים התחיל להופיע אצלי בעין ימין כמין נקודה שחורה שזזה איתי בכיוון המבט במיוחד שאני מסתכל באיזור בהיר. הייתי בבדיקת עיניים במרפאת 7 עיניים לפני כ3 חודשים שללו קרע ברשתית ואמרו שלפי הממצאים הכל בסדר בעין. השאלה שלי זה האם יש טיפול או האם זה אמור לעבור מתיי שהוא?

שלום רוני מדובר בשינוי בג'ל הטיבעי. אין לכך תרופה או טיפול. לרוב מפריע פחות עם הזמן - לא נעלפ לחלוטין בריאות

מנהלי פורום רשתית