הגבלת קרע ברשתית ע"י לייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

02/01/2021 | 20:47 | מאת: אולי

שלום, אני אמורה לעבור לייזר. די חוששת מהטיפול כי פסיכולוגית קשה לעכל את העבודה שלתוך העין יחדור לייזר. עד כמה הניתוח הזה בטוח/מסוכן? האם ארגיש כאב במהלך הטיפול? עד כמה קשה ההתאוששות? בתודה מראש.

שלום אולי יש סוגי לייזר שונים לטיפולים שונים בעיניים. על מה מדובר? מה האבחנה? מה הטיפול? מה סיבת הטיפול?

02/01/2021 | 22:38 | מאת: אולי

מצרפת לך את אבחנה וסוג לייזר.

לעיתים רחוקות יש כאב נקודתי. אין ספק שזה טיפול יעיל וחשוב למניעת הפרדות רשתית ונזק לראיה. בהצלחה

02/01/2021 | 22:58 | מאת: אולי

מודה לך מאוד על התשובה המהירה. נתנו לי הפניה לשדה ראיה ממוחשב וoct. מעדיפה לעשות אחרי לייזר בשביל התמונה המלאה. כמה זמן אחרי הלייזר מותר לעשות בדיקות הללו? כמו כן רבים מציינים כי לאחר הלייזר נאסר עליהם להרים כבד, הטיות ראש כלפי מטה, מקלחת חמה, אלכוהול, עבודה מול מחשב/מכשיר סלולרי במשך כמה שובעות. האם זה נכון? ואם הרופא יציין זאת לאחר הלייזר? שאלה אחרונה: האם ניתן להיר רשיון נהיגה עם בעיית קרעים ברשתית? נ.ב. שוב תודה רבה מראש.

שלום אם יש הפניה לליזר זה דחוף יותר. כל השאר יכול לחכות. אין איסורים מיוחדים אחרי לייזר-רק אם יש הפרדות. רתוי לשאול הרופא שמבצע הלייזר... בהצלחה

03/01/2021 | 12:49 | מאת: אולי

תודה רבה דר' על מענה מקצועי ומהיר.

🌹

מנהלי פורום רשתית