היפרדות רשתית לגבר סכרתי בן 75

דיון מתוך פורום  רשתית

26/12/2020 | 11:56 | מאת: אילנית

אבי בן 75 אמור לעבור ניתוח לתיקון היפרדות רשתית. נאמר כי לאחר הניתוח יש מגבלה של עלייה לגובה. למשל אסור לטפס על סולם/כיסא. הוריי מתגוררים בקומה 2. האם יש בעיה עם זה? למה מתכוונים *בדיוק* במגבלה בגובה? הבנתי שאסור לטוס. אבל מה עם שהייה בדירה בקומה גבוהה?

שלום שתי בעיות 1. יש בעיה עם סולם וכו- כי העין המנותחת לא תראה טוב זמן מה- ויש קצת בעיה עם הערכת גובה ועומק. 2. גובה יחסית לפני הים- אם עולים על הר גבוה או מטוס(או יורדים לים המלח), הגז בעין עלול להצרחב או להתכווץ, וכך משתנה הלחץ בעין.

30/12/2020 | 07:27 | מאת: אילנית

האם יש בעיה לנסוע לאילת כשמונה חודשים מביצוע הניתוח?

מנהלי פורום רשתית