ראיית נצנצים בשתי העיניים ,קבוע

דיון מתוך פורום  רשתית

16/12/2020 | 17:04 | מאת: סוזי

שלום ד"ר נכבד קראתי השבוע בפורומים בעיה כמו שלי ,ואז נתקפתי פאניקה מלפני 24 שנה יש בשתי העיניים נצנוצים קבוע ברקע לבן,או שמיים ,בחושך פחות מאוד בבדיקה אז ,אמרו לי שיש היפרדות זגוגית בשתי העיניים,אמרו לי אז הכל תקין בעיניים ,תתרגלי לחיות וחייתי ככה בפורמים קראתי שהנצנצים היו צריכים לעבור ,חודש חודשיים אתמול מהפניקה הלכתי להבדק אמרה תקין הכל ,יש היפרדות זגוגית חלקית בשתי העיניים ,וגם ראתה בשתי העיניים חור ישן מאוד והצטלקו ,שלא מצריך טיפול ממה יכולים להיות כל הנצנוצים שאני רואה בעיניים ושכחתי לציין שאני עוצמת עיניים מתחיל לי כול מיני צבעים מדןטטים לי בעיניים

16/12/2020 | 17:12 | מאת: המשך לשאלה שלי סוזי

אני בת 46 ראייה שלי טובה בלי משרפיים ממה יכול לגרום את נצנצים שיש לי בעיניים 24שנה חייתי רגיל עד שקראתי בפורום מהרופאים שסה עובר אחרי כמה חודשיים בבקשה תעני לי תרגיע אותי תודה

‏שלום סוזי. מדובר בנצנוצים חדשים שצריך לדאוג מהם. לא כאלה שכבר 24 שנים

16/12/2020 | 19:37 | מאת: המשך

דלום דר הנצונים שיש לי זה אותו דבר 24 שנה אתמול הייתי אצל רופאה התוצאה יש חור ישן מאוד פיגמנטרי בהיקף פיגמנט מה אומר ,בשתי העיניים מרוב הלחץ לא שאלתי אותה ממה זה יכול להיות הנצונצים קהוע ,גם שעוצמת עיניים יש כתמים מוזרים עד שאני נרדמת תודה על תשובה מהירה אשמח אם תענה גם עוד פעם הרופטה אמרה לי שהכל בסדר ,אבל לא נעלמים לי

הניצנוצים הם כנראה שינויים בג׳ל. החור, כפי שאמרת, ישן ובסדר.

18/12/2020 | 13:57 | מאת: המשך

שלום דר נכבד רק שאלה אחרונה וזהו האם ההפרדות זגוגית בשתי העיניים .היפרדות חלקית יכול מצב שתפרד עד הסוף וגמר לי הסיוץ של נצנצים ,או ככה יישאר לי מאודה מעריכנ שאתה ענית לי המון המון תודה מאחלת לך המון המון בריאות ותמשיך לעדות מצווה ככה תמיד

18/12/2020 | 14:00 | מאת: המשך לשאלה

שלום דר נכבד בטעות רשמתי לעצמי תגובה חחח שאלה אחרונה וזהו היפרדות זגוגית בשתי העיניים חלקית שניהם האם יכול להיות מצב יהיה הנתנתקות שלמה בשתי העיניים ויסתיים לי כל הנצנוצים. והמון תודה על תשובות מאחלת לך המון המון בריאות אריכות חיים ,אתה עושה מצווה לאנשים המון תודה תמשיך ככה

שלום. מצטער. אין שום דרך לדעת. או לבדוק. קשה להאמין שזה 24 שנים בגלל הג׳ל. מציע לבדוק גם אצל נוירולוג... אולי זה בכלל לא מהעיניים. בריאות.

20/01/2021 | 22:28 | מאת: מאור

ביקרתי אפילו אצל רופא רשתית מנתח שאמר שהכל תקין.. הוא המליץ לי על בדיקה אצל נוירולוג אם יש לכם עוד עצות אשמח, כי זה באמת באמת הרס לי את איכות החיים.

שלום. יש עוד סיבות לתחושות הללו. לא סביר שהמשיכה על הרשתית נמשכת ככ הרבה זמן. מציע להבדק בכל מקרה של ספק אצל רופא עיניים

מנהלי פורום רשתית