ראייה לאחר ניתוח הזרקת גז

דיון מתוך פורום  רשתית

06/07/2013 | 09:36 | מאת: אני רק שאלה

שלום, לפני 3 שבועות עברתי ניתוח הפרדות רשתית שבו הוזרק גז c3f8. לאחרונה (יום יומיים בערך) הראייה חוזרת, אך אני רואה כדרך "בועה", כלומר אני רואה את השוליים שלה והראייה דרכה "רועדת" בהתאם לתנועות הראש באותה עין, ולעומת זאת עצמים מחוץ לבועה אינם מושפעים מתנועות. האם מדובר בראייה רך הבועת גז ? האם הדבר רגיל וייעלם עם הזמן ? או שעלי לבדוק זאת ? תודה מראש

שלום זה אכן נשמע כמו תיאור של בועת הגז. בכל מקרה של ספק- אין תחליף לבדיקה של רופא עיניים

מנהלי פורום רשתית