קרע ישן ברשתית העין

דיון מתוך פורום  רשתית

16/06/2020 | 09:06 | מאת: לי

שלום,בבדיקה שגרתית ( עקב מספרים גבוהים בעיניים 8-) התגלו קרעים שנראים ישנים וכבר הצטלקו . הרופא ממליץ לצרובאותם גם בלייזר. האם יש צורך? האם הכרחי? תודה

שלום זה אכן נתון להערכה של הבודק - יש כאלו שנטפל וכאלו שלא. מציע להסתמך על דעתו של מי שאכן בדק וראה את הרשתית ולא רופא וירטואלי (כמוני)

16/06/2020 | 21:50 | מאת: לי

תודה ד"ר. אציין שהרופא שבדק אמר שישנן שתי גישות ושיש רופאים שאינם בעד לצרוב כשהקרע ברשתית כבר הצטלק ושההחלטה בידי,פשוט הוא כן בעד בכל מקרה. מרגישה מבולבלת🙄

זה בדיוק מה שאני אמרתי תמיד- את צריכה להסכים לטיפול... אבל נשמע ברור שההמלצה היא "כן" בהצלחה

מנהלי פורום רשתית