הסרת שיער בלייזר ומשקפי הגנה

דיון מתוך פורום  רשתית

04/04/2020 | 20:50 | מאת: אלון

שלום דוקטור לפני שנה באחד הטיפולים של ההסרת שיער בלייזר נתנו לי משקפיים עם סדק באחד העדשות ולא יחסתי חשיבות לזה כי חשבתי שזה רק אקסטרה הגנה רק למקרה שהלייזר איכשהו פוגע בעין, אחרי קריאה על לייזר דרגה 4 הבנתי שאפילו אם מסתכלים על הנקודות שהוא פולט והוא לא מכוון לתוך העין יכול להיגרם נזק, האם צריך להבדק האם יש סכנה? לדוגמא עשו לי לייזר על הרגל והסתכלתי על הרגל שלי וראיתי עליה את האור האדום שהלייזר פלט. 1.האם האריוע כשלעצמו מהווה סיכון? במהלך השנה הייתי בבדיקת שגרתית אצל רופא עיניים עם הרחבת אישונים והכל היה תקין, בלי שהרופא היה מודע לאירוע הזה 2. האם אני יכול להסיק מכך שלא נפגעתי?

אם הראיה תקינה אחרי זה- נשמע שהכל תקין.

04/04/2020 | 21:32 | מאת: אלון

היי דוקטור נדב תודה רבה על התגובה!! ! אבל למה התגובה לא מהמשתמש של מנהל הפורום? יש סיכוי כשתתחבר בעתיד תוכל להגיב את מה שכתבת שוב בשביל שאני אדע שזה תגובה מרופא ולא תגובה של משתמש רגיל? בבקשה!

לצערי - לא. יש בעיה כלשהי שאיני מצליח לפתור. אבקש מצוות הטכני מחר. לילט

מנהלי פורום רשתית