בעיות רשתית בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

30/03/2020 | 12:40 | מאת: יפה

שלופ יש לי הפרעות קשות בשתי העינםם קוים הבזקים טשטןש לפני 21 שנה היו לי 4 קרעים בעין שמאל טופלו בלייזר עכשיו כל רופא עיניים טוען שהגל זז יש משיכות מאד מפריע בדיקה עםצזכוכית מגדלת לפני העין מספיקה יתכן שרק מומחה רשתית מסוגל לזהות בעיות מאד מפריע לי יש לי קטרקט בשתיהעיניים זה לא מצדיק הבזקים קוים לכלוך אני מודאגת לא קשור נכון?

שלום השאלה לא לגמרי ברורה לי אבל - אם נבדקת ואין קרעים חדשים או היפרדות רשתית אז אין מקום לדאגה. אכן לאנשים רבים יש שינויים בג'ל העין - ורק למעט מהם יש בעיה חמורה. לרוב זה בעיקר מציק. קטרקט עלול לגרום לסינוור (מקור אור חיצוני) ולא הבזקים פנימיים. וכן ירידה משמעותית בראיה. מקווה שעניתי בריאות

מנהלי פורום רשתית