משיכת רשתית באיזור הלטיס

דיון מתוך פורום  רשתית

26/03/2020 | 02:41 | מאת: נעמי

נכתב לי לסיכום הלייזר :"חורים עם משיכת רשתית קלה בשוליים". הרופא שבאתי אחריו אמר שהחורים מוקפים היטב אולם הציע לי ביקורת לעוד3 חודשים. רציתי לדעת אם אם ייתכנו בעיות מהמשיכת רשתית? והאם הלייזר פתר את המשיכת רשתית?

שלום - אני יכול לנחש שעברת טיפול לייזר ל"חיזוק הרשתית" בגלל לאטיס? או להגבלת קרעים? בכל מקרה - זה תיאור של מצב, בעת הבדיקה. אם ההמלצה היתה לביקורת 3 חודשים - כנראה שההערכה היתה טובה...... כלומר אין סיכון ממשי. אם הכל יהיה אותו דבר בביקורת אני מניח שיוארך הזמן לביקורת אח'כ בריאות

26/03/2020 | 10:07 | מאת: נעמי

שכחתי לכתוב המשיכת רשתית נמצאת בשוליים של החור. והלייזר נעשה להגבלת החורים (יש לי 2 חורים בינוניים ו2 קטנים) והרופא בביקורת אמר שהקיפו את החורים טוב. אני מקווה לפי מה שענית שהמצב שלי טוב.

אכן כך נשמע לי

מנהלי פורום רשתית