ספק פגיעת לייזר ירוק בעיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

24/03/2020 | 10:19 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, לפני שנתיים בערך הלכתי ברחוב, וכנראה שמתוך בניין גבוהה, עשו עלי לייזר ירוק במשך 2 שניות, הורדתי את הראש למטה והמשכתי ללכת, לא סגרתי את העיניים כי לא ידעתי שזה מסוכן, עשו עלי לייזר עם פילטר שמפצל את הלייזר להרבה נקודות קטנות במקום נקודה אחת מרכזית. לייזר בצבע ירוק. לא הרגשתי כלום בעיניים וגם לא הסתנוורתי ואני לא יודע אם הוא פגע בעיניים. לא היו שינויים בראיה. אם הוא היה פוגע בעין הייתי מרגיש באותו רגע? האם יש סיכוי לבעיות עתידיות בעיניים בעקבות המקרה? בשנה האחרונה אני שם לב ל floaters.

שלום. לייזר עושה כוחה. היית אמור לחוש בפגיעה במיידי. שנתיים אחכ זה כבר לא רלבנטי. Floaters- יש להרבה אנשים. גם לי. אינם מסוכנים אבל- אם יהיה חדש כדאי להיבדק. עם הישנים תלמד לחיות, כמו כולם. בריאות

24/03/2020 | 13:54 | מאת: דניאל

תודה רבה! בקשר לליזר - יכול להיות תאוריתית שהוא היה על העיניים אבל לא גרם לשום נזק? אם לא נגרם שום נזק, אני יכול להסיק מכך שהאור בכלל לא עבר על העין? כמו כן גם לא הרגשתי סינוור. יכול להיות שהוא רק היה קרוב אלי בקשר לפלוטרים , הם לא מפריעים פיזית, הם מפריעים רק נפשית, תודה על ההרגעה.

נשמע סביר ונורמלי. בריאות

מנהלי פורום רשתית