לטיס ופלוטרס והפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

15/03/2020 | 22:44 | מאת: חני

שלום. יש לי בעין שמאל איזור קטן עם רשתית דקה. בנוסף אני סובלת מפלוטרס כשנה. הבנתי מהרופא שאני צריכה לבוא פעם בשנה לביקורת ואם יש החמרה או סימנים מדאיגים. זה ממש מפחיד אותי. לכן כל סימן מדאיג אותי. ואני ממש היסטרית. מה הסיכון שלי לעבור היפרדות רשתית? האם התסמינים יכולים להתפספס בקלות? כמה זמן יש לי מה היפרדות ועד שלא יהיה מה לעשות? אשמח מאד אם תוכל לענות לי תשובה מפורטת כי אני ממש בחרדה מזה

שלום הסיכוי להפרדות קטן מאד - הפלוטר לא ייעלם אבל מתרגלים אליו אין מקום לדאגה מיותרת אם יהיו פלוטרס חדשים (!) כדאי להיבדק שוב

16/03/2020 | 10:08 | מאת: חני

תודה. יש לי מדי כמה שבועות פלוטרס חדשים ממש ממש קטנים. הבנתי שזה תהליך וזה אמור לקרות. ללכת לרופא?

מנהלי פורום רשתית