סינוור חזק מאוד מהזמש

דיון מתוך פורום  רשתית

08/03/2020 | 18:24 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, בשעה 12 בערך עמדתי ברחוב והסתכלתי למעלה לכיוון מרפסת רחוקה בקומה 2-3 ,. הייתי עם משקפי שמש, השמש היתה למעלה בערך לפי הצל, אבל למעלה עם נטייה קטנה להיות מולי. הסתכלתי על המרפסת לשניה ואכלתי סינוור של החיים, ראיתי הכל לבן והעיניים נסגרו ישר ואני מת מפחד שדפקתי את העיניים איכשהו. אני קורא באינטרנט על ניוון מולקולרי וקרטקט כוויות ברשתית ומת מפחד. אף פעם לא סוונרתי בצורה כזאת שרואיך הכל לבן עם משקפי שמש וזה מלחיץ .

מציע להיבדק ואז תוכל להירגע

08/03/2020 | 18:45 | מאת: Or

מאיפה אני משיג עכשיו תור לרופא עיניים.. בבקשה תגיד מה דעתך? אתה חושב שיש מצב לנזק?

08/03/2020 | 19:03 | מאת: Or

בבקשה תהיה רופא גבר בבקשה מה דעתך בנושא האן אני אוכל סרטים סתם או באמת יש סיכון

נשמע שאין הרבה מה לדאוג. יש תמיד (!) רופא עיניים בכל מיון ביח שיש מחלקת עיניים 24/7

09/03/2020 | 20:58 | מאת: אור

תודה..! בדרך כלל שואלים שאלות בפורום בשביל להרגיע חרדות ולהמנע מללכת לרופא

אל תצפה לבדיקה או החלטה בפורום זה לא מחליף בדיקת רופא בשום אופן

מנהלי פורום רשתית