עשיתי ניתוח עיניים לפני כמה חודשים בשיטת ASA

דיון מתוך פורום  רשתית

02/03/2020 | 13:25 | מאת: מור גבעון

הניתוח היה כי הראייה שלי מקרוב הייתה חלשה ומרחוק ראיתי טוב יותר במהלך ההחלמה שמתי לב שהראייה מקרוב ממש השתפרה אני רואה ממש חד ומדויק והראייה מרחוק ממש נפגעה עכשיו עברו כמעט 5 חודשיים והייתי אצל ביקורת והרופא אמר שהשיפור ממש איטי בראייה במרחוק שיש עליה אבל זה לא מה שהם ציפו ומשהו שם לא מרגיש לי טוב הוא הביא לי טיפות שאמורות לשמש לחולי גלאקומה ויש להם שימוש שהוא גם עזרה בראייה מרחוק הייתי רוצה לדעת מה לעשות והאם לקחת אותם? אציין שאני סובלת מחוסר נוחות בעיניים מין תחושת כאב כזאת שעופפת את העין כשהיא מתאמצת אני מרכיבה משקפיים בעת נהיגה בחושך בשל הראייה הלא חדה שיש לי מרחוק אשמח לתשובה לפני השימוש בטיפות ! תודה רבה

שלום לא ברורה השאלה או סוג הניתוח נראה לי שמדובר בניתוח הסרת משקפיים - אם כך זה לא הפורום המתאים אם לא - נא לנסח שסבר ושאלה ברורים תודה

מנהלי פורום רשתית