לטיס וסיכון להיפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

25/01/2020 | 13:25 | מאת: חנה

שלום יש לי איזור של רשתית דקה בעין שמאל. הבנתי מהרופא שביקורת חד שנתית מספיקה כרגע. אבל אני מוטרדת מאד מהאפשרות של היפרדות רשתית. מהי השכיחות של היפרדות רשתית כתוצאה מלטיס? האם התסמינים של היפרדות רשתית הם ברורים וחד משמעיים? או שאני עלולה לפספס אותם? תודה

שלום. לאטיס ברשתית אינו גורם סיכון משמעותי להפרדות רשתית. סימני הפרדות רשתית אינם חד משמעים. מציע להמשיך מעקב כמתוכנן ובמקרים של ספק- להיבדק שוב.

מנהלי פורום רשתית