אחרי לייזר לסגירת חורים ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

28/10/2019 | 21:31 | מאת: בני

שלום דוקטור תודה על התשובה המהירה רציתי לשאול בצורה נכונה יותר . לפני כשבע שנים עשיתי את הלייזר ברשתית לסגירת חורים. האם רמת הסיכון שלי בהסרת משקפים בלייזר היא כמו של אדם עם רשתית תקינה . או שיש סיכון גבוה יותר שהרשתית יכולה להפגע מהלייזר

שלום שוב אבהיר - אין ללייזר בניתוח להסרת משקפיים השפעה על הרשתית - בלי שום קשר לטיפול לחורים בעבר. בלי קשר לכך - אם כבר היו חורים ברשתית הסיכון לחורים נוספים עולה ... סטטיסטית

מנהלי פורום רשתית