לאחר ניתוח להוצאת שאריות סיליקון בעין

דיון מתוך פורום  רשתית

28/10/2019 | 16:05 | מאת: יואב

לפני 5 שנים ו-9 חודשים הייתה לי הפרדות רשתית.נותחתי.בבית חולים ונעשה קיבוע עם סיליקון. לפני 5 שנים ו-חודשיים בוצע ניתוח להוצאת שמן סיליקון. אבל נשארה בועת סיליקון בעין וראיתי כמו עיגול גדול שחור שליווה את עין ימין כל הזמן. השנה החלטתי שאני לא רוצה יותר להשאר עם הבועה ובקשתי מהרופאים שאני מעוניין בניתוח להפתר מהבועה. אתמול התבצע הניתוח והיום כשהוציאן תחבושת מהעין אז כל העין אדומה ןאני בעין ימין רואה כמו מסך וילון לבן. הרופאה הסבירה שזה עקב שטף דם בתוך העין ויחלוף בימים הקרובים. אני מעוניין לשמוע אם המקרה הוא שכיח והאם חס ושלום יכול לקרות שעין ימין לא תתאושש מהניתוח? תודה

מציע להאמין לרופא שאכן בדק את העין - ולנוח עד שהדימום ייספג בריאות

מנהלי פורום רשתית