היפרדות זגוגית, פלואוטרס וסינוור חזק

דיון מתוך פורום  רשתית

25/10/2019 | 01:39 | מאת: רתם

שלום, לאחרונה נבדקתי במיון בעקבות הופעת פלואוטרס. במיון בדקו את הרשתית ולא הבחינו בקרעים או היפרדות רשתית. (קרעים בדקו בעין אחת). במקביל אני גם חווה סינוור חזק והבזקי אור קלים שמפריעים לי מאוד בחוויית הראייה (ואחרי הרבה זמן של אימוץ עיניים וללא עצימתן גורמים לכאבי ראש ובחילות). אם זהו תהליך של היפרדות זגוגית (הבנתי מהאינטרנט שהפלואוטרס זה מאפיין של כך אך העניין לא הוסבר לי אצל הרופא עיניים) האם גם הרגישות לאור ושאר התופעות זה חלק מהעניין? האם זה עתיד להפסיק לבד? אם כן, כמה זמן לוקח לתהליך? (כי באמת שקשה לי להתנהל בחיי היומיום, אני סטודנטית ומאוד קשה לי לשבת בהרצאה או מול מחשב...)

שלום רתם לא מקובל שיש כאבי ראש בהקשר לשינויים בזגוגית. שאר הסימנים שתיארת הגיוניים. אבל לרוב נפסקים לאחר מס ימים/שבועות בודדים. אם יש החמרה כדאי להיבדק שוב

מנהלי פורום רשתית