הידבקות אישון לעפעף בשינה

דיון מתוך פורום  רשתית

27/08/2019 | 11:53 | מאת: ג'ולי

שלום רב, בת 49, תופעה שהחלה בשנה האחרונה: לאחר שנת לילה, מתעוררת עם תחושה שלא יכולה לפתוח העין. כאילו האישון נדבק לעפעף ואם אפתח אותה האישון יזוז או יצא ממקומו. לוקח כמה דקות במהלכן מנסה בזהירות לפתוח העין לאט לאט, עד שתחושת ההידבקות מתפוגגת. איני יודעת אם הנל קשור לפורום הזה. בעבר אובחן תהליך היפרדות זגוגית אך בעין השניה. שואלת כי חוששת מנזק עתידי. המון תודה.

שלום. יכול להיות יובש או דלקת עפעפיים. לא נשמע שקשור לזגוגית או לרשתית.

02/09/2019 | 14:58 | מאת: ג'ולי

תודה רבה

04/07/2022 | 10:30 | מאת: שני

היי האם פתרת את זה גם לי יש אותה תחושה.

11/07/2022 | 01:45 | מאת: ג'ולי

הי שני, נראה שהתשובה של מנהל הפורום היתה נכונה. אכן יובש. אחכ גם היתה לי דלקת בעפעפיים;) לדלקת קיבלתי טיפות zest נדמה לי, אך הן ייבשו את העין עוד יותר ואז המליצו לי על טיפות של סיסטיין ליובש. עוזר מאוד.

שמח שיותר טוב

12/07/2022 | 23:46 | מאת: ג'ולי

תודה רבה

מנהלי פורום רשתית