היפרדות רשתית אילון בן 7

דיון מתוך פורום  רשתית

18/08/2019 | 13:04 | מאת: אבי

שלום רב דר נדב. הבן שלי אילון אובחנה אצלו היפרדות רשתית בעין ימין.נותח עם גז ללא הצלחה,עשינו ניתוח שני וגם שם נצפתה היפרדות רשתית,הניתוח היה ויטרטקומיה כולל קטרקט. הניתוח נכשל,עשינו ניתוח שלישי,לאחר חודשים אובחן אצלו pvr שהרים חלק מהרשתית. המנתחת בעצה איתנו החליטה שאין צורך בניתוח רביעי.הוא לא ישפר את הראייה. מה אתה מציע לעשות. חשוב לציין,אילון נולד פג והיפרדות רשתית לדברי המנתחת כתוצאה ממחלת הפגות שלו

שלום אבי. מתנצל על העיכוב. פיספסתי את השאלה. אכן מחלות פגות בעיניים עלולות להוביל למצבי הפרדות רשתית קשים מאד לטיפול. לצערינו זה קורה לפעמים. היכולת של הרפואה להציל פגים קטנים מאד מעלה את רף הטיפול במצבים שונים ובהם גם זה.

מנהלי פורום רשתית