לאחר ניתוח חור ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

04/08/2019 | 09:47 | מאת: אורנית

לפני כשבעה שבועות עברתי ניתוח חור ברשתית וקטרקט. קיימת עדיין בועת גז קטנה בעין. האם ניתן לשחות במצב זה(עם ראש מעל למים)? הניתן להרכיב עדשת מגע? והאם אפשר לטוס בעוד עשרה ימים? מה הנזק שיכול להגרם בטיסה,אם הגז עדיין נמצא בעין בכמות קטנה? תודה מראש לכל מענה

שלום אורנית אני בדרך כלל מנחה המנותחים לא להיות במים ציבוריים כ 3 שבועות. הם לא נקיים כל כך. ההמלצה היא לא לטוס עם גז בעין (גם מעט)- מחשש להתרחבות הבועה בשל הפרשים הלחצים, ועקב כך עליית לחצים. בעין.

מנהלי פורום רשתית