היפרדות רשתית בגיל 30 בלי שום סיבה

דיון מתוך פורום  רשתית

10/07/2019 | 00:58 | מאת: ר

שלום דוקטור אני בן 30 ולפני כחודש הובחן אצלי היפרדות רשתית בלי שום סיבה בעין ימין. הופרד גם במרכז הראייה macula off עשיתי ניתוח שמו נוזל כבד ואחרכך עוד ניתוח והוציאו לי את הנוזל. בבדיקות שעשיתי נראה שמרכז הרשתית צמודה. אבל הראייה ממש לא טובה ומאוד מטושטש כל השדה ראייה.. כמו ערפל כבד רציתי לדעת אם יש מה לעשות בנידון. תודה.. אשמח לכל עזרה

שלום רק בבדיקה כולל צילומים ומעקב ניתן לנסות להעריך את המצב מצטער - זה לא אפשרי כאן

מנהלי פורום רשתית