טישטוש בראייה בזמן הרכבת משקפיים ועדשות מגע

דיון מתוך פורום  רשתית

09/07/2019 | 20:27 | מאת: עדי

שלום, יש לי כבר בערך כמעט שנה ומשהו טישטושים בראייה .אני מרכיבה משקפיים ועדשות מגע אבל זה טישטוש שונה לא כמו טישטוש של אני צריכה משקפיים או שעלה לי המספר, וגם שאני עם משקפיים או עדשות זה קורה ואז אני משפשפת קצת את העין וזה עובר..עשיתי לפני שנה oct שיצא תקין והרופאה פשוט אמרה לי לשים טיפות כאלה להרטבה, אני לא שמה כל יום..השאלה אם הטישטוש יכול להיות קשור ליובש או משהו אחר או שזה בנוסף ליובש? תודה.

שלום עדי אכן נשמ כמו יובש מציע לטפטף מתחליפי הדמע שקיבלת - הרבה

מנהלי פורום רשתית