האם תזוזת גל לא מפסיקה הבזקים ?

דיון מתוך פורום  רשתית

20/06/2019 | 21:11 | מאת: דנה

שלום בשבת הייתח במיון עיניים ולאחר בדיקה יסודית רופא העיניים אמר שהרשתיות צמודות ןיש גל שמזיז את המקום ןגורם להבזקים ולהפרעות הרופא טען שזה אמור להספג עדיין אין שינוי יש הבזקים בשתי העיניים ולפעמים קוים עבר כמעט שבוע יתכן שזה לא נספג מה לעשות פוחדת על הראיה שלי יש מצב שבגלל תנועת הגל יש הבזקים יש בדרך כלל ממעבר מאור לחושך בקינוח האף במאמץ בשירותים מה לעשות? רציתי לשאול אם קטארקט בשתי העיניים גורם לטשטוש ראיה?

שלום. לעיתים ההבזקיםנמשכים מס שבועות. בכל מקרה של שינוי או החמרה שווה להיבדק. קטרקט אכן גורם לירידה בראיה. בריאות

מנהלי פורום רשתית