ניתוח קטרקט למי שיש לה בעית רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

20/06/2019 | 18:17 | מאת: גלית

שלום יש לי בעיות רשתית בשתי העיניים לפני 20 שנה עברתי 4 הלחמות של 4 קרעים בעין שמאל כעת יש לי הבזקים בשתיהעיניים וקוים לפי הרופאים זה הגל שזז הרשתית צמודה מאד מפריע לי בראיה הקו וכנראה הקטרקט גם מפריע איך אני יכןלה לעבור ניתוח קטרקט אם יש לי בעיות רשתית גם הקטרקט בשתי העיניים גם ככה לא רואה ופוחדת גם מהניתוח

שלום גלית אין בעיה לעשות ניתוח קטרקט עם קרעים ישנים מולחמים מלפני 20 שמה - וגם לא עם שינויים בג'ל העין. אם הקטרקט מפריע לראיה ולתיפקוד- הגיע הזמן לנתחו בהצלחה

מנהלי פורום רשתית