כתם שחור בעין שמאל כאשר מסתכלים על רקע לבן

דיון מתוך פורום  רשתית

17/06/2019 | 17:23 | מאת: יובל

כאשר אני עוצם את העין ימין ומתמקד אז אני רואה כתם שחור כזה שהולך וגדל כאשר אני לא ממצמץ וכאשר אני מצמץ הרבה אז הכתם לא גדול. השאלה ממה זה יכול להיגרם?

נשמע לי שכדאי להיבדק

17/06/2019 | 19:14 | מאת: יובל

לפני כשנה הייתי בבדיקה מקיפה אצל רופא עיניים הוא בדק אותי וראה שיש לי שקע בעצב הראייה ושלח אותי לעשות צילום oct ובדיקת שדה ראייה, שני הבדיקות היו תקינות. והרופא אמר שזה כנראה מולד, גם בדקו אותי עם הרחבת אישונים ואמר שזה מולד. השאלה ממה זה יכול לנבוע? הכתם בעין

מצטער יובל. לא חושב שאוכל בדיון אינטרנטי לאבחן טוב יותר מבדיקה מריפה + שתי בדיקות עזר

מנהלי פורום רשתית