הבדלי בהירות בין העיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

11/05/2019 | 20:55 | מאת: מיה

שלום רב דר הבחנתי שאני רואה בהירות שונה בשתי העיניים בעין ימין יותר מואר מעין שמאל זאת אומרת עין ימין בגוונים יותר חמים -כתום צהוב ,, עין שמאל גוונים קרים אפור כחול . פניתי לשני רופאים האחד אמר שאינו רואה בעיה , השני אמר שבעין שמאל יש צילנדר וזו הסיבה (העין שרואה בה יותר כהה ) . חדות הראיה שלי טובה מאוד 6/6 בשתי העיניים . מלפני 9 שנים אני רואה צללים לאורות בלילה , מילים מרוחים וצללים ברמזורים . כל הבדיקות תקינות . השאלה שלי : האם צילנדר אכן גורם להבדלי צבעים בעיניים ??? מה עוד יכולה להיות הסיבה ?? שאלה אחרונה האם יכול להיות שמתפתח אצלי קרטקונוס ? אני בלחץ אני בת 27

שלום מיה. מסתבר שגם עם בדיקה קשה היה לאבחן מה הבעיה. מציע לפנות לבדיקה נוירואופתלמולוגית. בריאות

מנהלי פורום רשתית