האם הזריקה אילייה בסל התרופות?

דיון מתוך פורום  רשתית

27/01/2019 | 23:59 | מאת: אבי

שלום רב. רציתי בבקשה לדעת האם הזריקה eylia נמצאת בסל התרופות ומאושרת ע"י קופת חולים כללית? ומה ההבדל בין לוסטניס לאילייה? תודה רבה

שלום אבי מדובר בשני חומרים מאותה קבוצה. להקטנת פעילות (לא טובה) של כלי דם חולים. יש הבדלים. במבנה המולקולה. ת׳כלס- יש אנשים המגיבים טוב יותר לאחת, ויש לשניה. אין דרך לדעת מראש. מצטער- לא יודע לגבי הסל- אבל שתיהן בסל התרופות של ה׳מושלם׳ של הקופות. בהתוויות מסוימות ולאחר ׳חוסר הצלחה׳ בטיפול באבסטין.

מנהלי פורום רשתית