בדיקות שדה ראיה ממוחשב

דיון מתוך פורום  רשתית

11/01/2019 | 18:33 | מאת: מתן

שלום, ראיתי שיש מספר סוגים של בדיקות שדה ראיה. האם בדיקת שדה ראיה ממוחשב 30-2 היא הבדיקה הכי מורחבת שיש כיום? או שיש בדיקת שדה ראיה מורחבת יותר (הכוונה בדיקה שבודקת היקף גדול יותר משדה הראיה)? ואם שדה ראיה תקין באדם צריך להיות בזווית של 120 מעלות, הבדיקה עצמה בודקת רק את השדה ראיה בזווית של 30 מעלות..זה אומר שהבדיקה לא מגיעה לאזורים ההיקפיים יותר של שדה הראיה?

שלום מתן. יש שדות ראיה בהיקפים שונים. בודקים השדה הרלבנטי למצב הנבדק

מנהלי פורום רשתית