שדה ראיה תקין / לא ץקין

דיון מתוך פורום  רשתית

21/09/2018 | 16:12 | מאת: תמיר

שלום רב כשאנו מדברים עם ראיה היקפית כלומר כשאני מסתכל קדימה על נקודה מסויימת ומישהו עובר לידי מצד ימין או שמאל אני מזהה שמישהו עבר אבל לא מזהה מי לא רואה את כל הפרטים שלו האם זה תקין או זה אומר שיש לי חסרים בשדה ראיה ??  למשל אם אני עומד בחדר ומסתכל קדימה ישר אני לא רואה את כל הטלוויזיה שבצד שמאל אני רואה חלק ממנה וכשאני בשטח פתוח וגדול קשה יותר לראות היקפים למשל אם אני בגינה רחבה נדמה כאילו אני לא רואה את ההיקפים שלה רק אם יש קירות אני יכולה לראות אותם זה בעיה בשדה ראיה ?

שלום זה תקין שבשדה הראיה מבחינים בתנועה וגוף בלי פרטים. זה הרבה יותר מדוייק בראיה המרכזית. בכל מקרה של ספק כדאי לבצעע בדיקה של שדה הראיה ואז יש יותר וודאות ופירוט

מנהלי פורום רשתית