שאלה לאחר ניתוח היפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  רשתית

02/08/2018 | 10:08 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 59, לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח היפרדות רישתית, הגעתי לבדיקה ולניתוח לאחר שראיתי וילון שחור שמכסה חצי משדה הראיה בעין שמאל, הניתוח הצליח והרישתית חזקה למקומה, כעת אני רואה בעין המנותחת בחצי העליון של העין, כאשר אני משחק עם הכיוון של הראש ומאמץ את העין בחלק העליון אני רואה ברור ובצורה חדה יותר מהעין שלא נותחה, אבל שמתי לב שאני רואה אומנם תמונה חדה אבל קצת מעוותת, לציין שאני מרכיב משקפיים, ועם המשקפיים אני רואה מטושטש בעין המנותחת, כאילו שהמספר של המשקפיים לא מתאים למספר בעין המנותחת, לציין שבאותה הזדמנות של ניתוח ההיפרדות נעשה לי גם ניתוח קטארקט, אפשר הסבר לעיוות שאני רואה, האם העיוות אמור לחלוף או שישאר לתמיד, תודה מראש

שלום. העיוות הוא הגז המצוי בעין. בנוסף- עקב החלפת העדשה בניתוח הקורקט- האופטיקה משתנה ומספר המשקפיים הישן אינו מתאים כבר. בעוד כחודש חודשיים תוכל להתאים משקפיים חדשים

מנהלי פורום רשתית