HEMORAGIC AMD נמצא בעין ימין

דיון מתוך פורום  רשתית

16/06/2018 | 11:40 | מאת: ADAM

אצל אימי בת 94,עין שמאל תקינה.הרופא הסביר שכנראה תצטרך זריקות לעין,שלא תמיד עוזרות לדבריו.השאלה שלי האם יתכן שלאחר מספר זריקות יש סיכוי לשיפור ? או שחייבים טיפול ממושך של חודשים רבים להשיג שיפור? האם בגילה ומצבה (סיעודי) כדאי להתחיל בטיפולים אלה ? תודה מראש.

שלום אדם. איני בטוח מה האבחנה. כנראה ניוון רשתית. במקרה זה מדובר במחלה כרונית. והטיפול כרוני. נועד לשמור על הראיה. בלעדיו- מתעוורים. אם אין מניעה מבחינה רפואית- מאד ממליץ על ההזרקות לשימור (ואולי קצת שיפור) באיכות חייה.

מנהלי פורום רשתית