הרמה קטנה ברשתית-המשך

דיון מתוך פורום  רשתית

24/04/2018 | 00:01 | מאת: גאולה

זו אני מהשאלה הקודמת. ברור לי שאי אפשר לאבחן דרך הפורום בלי לראות את התצלומים. אני לא יכולה ללכת לרופאה ללא הפענוח שיגיע בעוד שבועיים. אני בעצם מבקשת כאן הכוונה/הרגעה מה זה יכול להיות.. כיוון כללי ולא מחייב כמובן

שלום שוב ‏לא מאמין שזו יכולה להיות היפרדות רשתית. או גידול. יכול להיות שזה סימן ראשוני של ניוון ברישתית. למרות שלא כל כך סביר בגיל כזה צעיר. הרופא יכול לקרוא את הצילום בעצמו ולא חייבים לחכות לפיענוח. בהצלחה

מנהלי פורום רשתית