מחפשת רופא מומחה

דיון מתוך פורום  רשתית

19/06/2013 | 14:16 | מאת: דנה

שלום רב, אני סובלת ממספר בעיות עיניים שכוללות יובש רב, וכן ראיית חוטים/זבוב (Floaters), היפרדות זגוגית (Vitreous Detachment), קרום על פני מרכז הרשתית (Epiretinal Membrane, מבקשת לקבל המלצה לרופא טוב שמתמחה בבעיות אלו באזור המרכז והשרון. תודה

שלום דנה את מתארת מצבים שהם שכיחים בתחום רפואת העיניים. התחומים מעט שונים. איני נוהג להמליץ על שמות של רופאים בפורום הכללי, אך נשמע לי שאת זקוקה לרופא בתחום הרשתית (ל"קרום") לכל הפחות ובנוסף רופא עיניים בתחום הקרנית (ליובש). בברכה

מנהלי פורום רשתית