היפרדות רשתית חוזרת בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רשתית

22/03/2018 | 11:20 | מאת: ג'ולי

לדר בלפר שלום רב בתאריך 5.3 נותחתי על ידך בבית חולים סורוקה בשל היפרדות רשתית חוזרת בעין שמאל maculla off - לפני כשלושה חודשים נותחתי בגז ושוב הייתה היפרדות הניתוח היה מורכב ובוצעה וויטרקטומיה - היו גם חורים רבים וגם ממברנה דביקה. בניתוח הוזרק גם שמן סיליקון. בנוסף גם ניתוח קטארקט -אני כבר משלימה עם כך שבעין זו המצב לא יחזור לקדמותו אבל שאלתי היא לגבי עין ימין אני רואה כל מיני חוטים צפים - (מידי פעם) נבדקתי פעמיים והכל בסדר אבל הרופאה אמרה שיש מקומות חלשים בעין ימין ויש מקומות שזה נראה כאילו שעברתי לייזר אני ממש חוששת שעין זו גם תיפגע שאלתי היא איך אפשר לשמור על העין ושאלה נוספת לפי הסטטיסטיקה מה הסיכון שגם בעין ימין תהיה היפרדות מצטערת על ההודעה הארוכה אבל אני ממש בלחץ תודה מראש על תשובתך

שלום ג'ולי אין שום בעיה עם הודעה ארוכה יש יותר סיכוי שתהיה לך הפרדות בעין השניה מאשר לאדם שלא עבר הפרדות יש לפעמים התוויה לטיפול לייזר מניעתי ........ רצוי להעריך לפי הבדיקה אשמח לבדוק בביקורת הבאה......

22/03/2018 | 16:47 | מאת: ג'ולי

אני מאוד מודה לך על התשובה המהירה

מנהלי פורום רשתית