תוצאות בידקת OCT, אנא אבקש עזרה

דיון מתוך פורום  רשתית

06/01/2018 | 20:36 | מאת: יצחק

שלום, האם התוצאות הבאות מעידות על מחלה בעין?. שתי העיניים: איכות סריקה נמוכה. מבנה ה hump double שמור חלקית . נצפית הידקקות סופרונזאלית ואינפרונזאלית בסיבי העצב. עובי RNFL ממוצע 68 מיקרון מימין ו 73 משמאל. .משמאל 0.20 ו מימין 0.11 ורטיקלי C/D לציין

שלום. 1. איכות הסריקה אינה מיטבית 2. חסר מידע 3. הכי חשוב- הצילום עצמו וההתאמה לבדיקת העיניים. בקצרה- לא יכול להסיק....

07/01/2018 | 09:30 | מאת: יצחק

אלו התוצאות הנוספות שיש בידיי לגבי OCT מקולה: שתי עיניים: קונטור פובאלי שמור. ללא עדות לפתלוגיה גסה ברמת ה RPE­PR .  ללא עדות לנוזל תת או תוך רשתי. עובי רשתית מרכזית (CMT (מודד 253 מיקרון מימין ו 256 מיקרון משמאל. לא נצפית משיכה ויטראלית. סיכום והמלצות שתי העיניים: מבנה מקולרי שמור ובגדר הנורמה האם המידע הזה מוסיף על מה שכתבתי לפני?

מנהלי פורום רשתית