ראות ערפל ועיניים כואבות

דיון מתוך פורום  רשתית

08/12/2017 | 12:28 | מאת: נחמה

עברתי השבוע בדיקת רשתית אצל אופרת העיניים שלי היא אבחנה שני "חורים" כנראה שנים שאני סוחבת אותם יש לי היסטוריה ארוכה של בעיות בעיניים קטרקט הפרשות רשתית קרע ברשתית עין ימין גלאקומה יובש בעיניים ובגלל שני החורים האלה היא הפנתה אותי להדסה עין כרם בימים האחרונים אני מרגישה כאבים כאילו השרירים של העין כשאני מזיזה אותם ימינה שמאלה אני מרגישה כאב מה הסיבה לכאבים ולתחושת הלחץ

08/12/2017 | 12:44 | מאת: נחמה

תיקון עברתי היפרדות רשתית ולא כתבתי בנוגע לראות הערפילית ממה היא נובעת

16/12/2017 | 20:13 | מאת: נחמה

עברנו את שלה הרשתית הכל בסדר אבל בבדיקה האחרונה הרופאה גילתה דלקת בעין שמאל וכן הרפס וכן יובש היא נתנה לי מכ מקסיטרול זובירקס וטיפול ליו"ש כל התחיל הזה גרם לי לטשטש כאבי ראש חזקים חוסר מנוחהאי יכולת לתפקד בצורה נורמלית החלטתי להפסיק אחרי חמישה ימים את המקסי והזובירקס ביומיים לפני כי היובש רק החריף עד כדי כך שכמעט לא יכולתי לנהוג היובש הורג אותי והוא רק הולך ומחמיר אני משתמשת בתרופה שעלתה לי מאוד יקר סיסטיין ג'ל זה היום הראשון אבל העיניים עדיין כואבות והראש כואב נראה לי שיש לי גם בעייה נוירולוגית אני לא היפוכנדרית עד היום כל מה שאמרתי לרפואה שלי שיש לי צדקתי רק בדבר אחד אני לא מצליחה לטפל ביובש הצילו❗❗❗

שלום לא יודע מה הסיבה לתחושה- אבל קרעים ברשתית אינם כואבים חשוב לטפל בהם (אם צריך) כמניעה

17/12/2017 | 09:38 | מאת: נחמה

העיניים כואבות לא יכולה להוסיף ימינה שמאלה יש לי כאבי ראש מטורפים יש לי יובש בעין שמאל בקיצור אנא עזור לעשות סדר בדברים היא בלבלה אותי לגמרי

18/12/2017 | 11:55 | מאת: נחמה

ככל הנראה הסיפור שלי לא יסתיים עך כך מהר ואני חוששת שהרופאה עשתה משגה באבחנה כי סובלת עד היום אחרי שהרופאה נתנה לי מקסיטרול תרופה שורפת במיוחד ומקשה מאוד על העין ועושה אותה יותר כואבת ויותר שורפת וזובירקס אחרי מספר ימים של שימוש הרגשתי יובש עצום ללא יכולת להפעיל את העין וטשטוש חזק בראייה. הפסקתי מיד את השימוש בתרופות יש לי עדיין יובש לא חזק כמו שהיה אבל הטשטוש עדיין קיים אולי קצת ישתפר יש מצב שהראייה שלי נפגעה ? כשאני רואה טלויזיה אני מרגישה שהאותיות לא ברורות לי כמו שהיה קודם אני מאוד דואגת שהראייה שלי נפגעה אנא עזור לי זהו אני לא מטרידה אותך יותר אני פשוט מסוגלת לעמוד בלחץ של כל השלבים האלו תודה לך אגב התקשרתי לרפואה דרך מענה קולי בטלפון והסברתי לה את המצב של הא שעוד הערבים וכל מה שקרה חשבתי שתזמין אותי דחוף אבל כנראה זה לא דחוף אני מקווה שהכל יהיה בסדר בינתיים משתמשת בסיסטיין גל להקלה בערבי היובש אשמח רק אם תרגיש ותאמר לי שהטשטוש נובע רק מיובש ואגב אין לי קרעים ברשתית הבעייה החמורה ביותר היא מה שפירטתי למעלה

18/12/2017 | 11:56 | מאת: נחמה

סליחה על שגיאות הכתיב

20/12/2017 | 14:54 | מאת: נחמה

האם אףרתם עובדים עם קופות החולים? לאומית למשל

מנהלי פורום רשתית