זבובים מול העיניים מתוסכל מאוד

דיון מתוך פורום  רשתית

17/04/2017 | 20:38 | מאת: שמעון 1122

שלום וברכה לפני כשבוע הובחנתי כמי שיש לו "זבובים בעיניים" המצב ממש מתסכל אותי אני מרגיש שאני עומד להשתגע מיזה השאלה האם זה יחלוף לבד? ועוד שאלה שמעתי שיש טיפול בלייזר שמפוצץ את הלכלוך הזה האם בארץ יש מי שעושה את זה?

שלום שמעוון מדובר בשינוי במבנה ובהרכב הג'ל הטבעי הממלא את העין - זהו תהליך שכיח וטיבעי הנק תהיינה בעין - אבל עם הזמן עשויות לשקוע והמוח מתרגל - כך שהן פחות מפריעות. איני מכיר מי עושה הלייזר הנ'ל בארץ - אני לא עושה.... בריאות

מנהלי פורום רשתית