חולה rp ניתוח קטרקט והשתלת עדשה

דיון מתוך פורום  רשתית

16/04/2017 | 14:35 | מאת: חולה rp תיקון ראייה

שלום בעין אחת יש לי קטרקט ואני רוצה באותו ניתוח גם לתקן את הראייה כך שלא אצטרך משקפיים בעין השניה אין קטרקט אך גם ארצה לתקן את הראייה ולהסיר משקפיים האם מדובר באותו ניתוח ? קבעתי טור פרטי אליך , האם יש צורך בכרטיס קופת חולים ?

שלוו. ניתוח קטרקט נועד לשיםור איכות הראיה אם יש יכירות בעדשת העין האבעית, אשר פוגעת באיכות החיים. מכיוון שכבר מחליפים העדשה הטיבעית (העכורה) במלאכוץית (שקופה), ניתן להתאים התוצאה האופטית לפי בחירה ונוחות. לא תמיד ראוי או צריך לנתח השניה, כאשר אין בה קטרקט.

מנהלי פורום רשתית