זבובים מול העיניים אחרי בדיקות מקיפות

דיון מתוך פורום  רשתית

13/04/2017 | 14:33 | מאת: שמעון 1122

שלום רב לפני כ שבוע הבחנתי בהבזקים כשאני מזיז את העיניים בחדות ימין ושמאלה בשתי העיניים הייתי בבדיקה מקיפה אצל 3 רופאי עיניים ששללו קרע ברשתית והפרדת זיגוגית וכו וכו הכל תקין שמתי לב שההבזקים בעצם זה מהזבובים שיש לי מול העיניים כשהם עוברים ואני במקום מואר אז רואים כמין הבזק שבעצם זה ה"לכלוך" שיש בתוך העין (הזבובים) השאלה אם הכל תקין ואין הפרדה לא ברשתית ולא בזיגוגית למה אני רואה את הנקודות באופן קבוע זה לא משו נירולוגי שנעלם אלא משהו שעם תזוזת העין זה זז ביחד כאילו זה בתוך העין! תודה למשיבים.

13/04/2017 | 14:38 | מאת: שמעון 1122

עוד פרט חשוב הזבובים האלה הם למעלה איפה שהריסים משם הם "יוצאים" עד למרכז העין בתנוחות מסיומות.

שלום. אם אלו הבזקים נוירולוגים- שווה לשאול נוירולוג. אם מקורם בעין- הרי שאלו שינויים בצפות הג׳ל שבעין. לא קשור להפרדות רשתית או זגוגית... הם צפויים להישאר בעין. אולי, עם הזמן, המוח יילמד לסנן אותם

13/04/2017 | 15:03 | מאת: שמעון 1122

תודה רבה! השאלה האם זה מסוכן? ועוד שאלה איך זה שלא רואים את זה בבדיקה מקיפה שעשיתי על ידי 3 רופאים?

מנהלי פורום רשתית