עכירות בזגוגית פלוטרס

דיון מתוך פורום  רשתית

02/04/2017 | 16:19 | מאת: אבי ל

שלום רב ותודה על ההתייחסות כיום בן 53 מאז גיל 30 מעט פלוטרס יציב. החל מלפני כשלשה חודשים כמויות העכירות גדלו מאד , מטרידים ובלתי נסבלים. נבדקתי אצל מס' רופאים שלטענתם צריך להתרגל. כמויות העכירות כה גדולות שמטרידות ומקשות על התפקוד. ללא משקפיים לרחוק , ראייה 6:6, משקפיים לקריאה ומחשב 1.5. אני ממש נואש , מה עושים לתופעה שכזו ? האם מותר לעשות ספורט כמו שחייה ? האם יש דרך אחרת לטפל בבעייה אולי טבעית ? אנא עזרתך. תודה רבה אבי

שלום אבי איני מכיר פתרון מקובל אחר לבעיה הזו. אכן, בדרך כלל מתרגלים וזה מפריע פחות מצטער חג שמח

מנהלי פורום רשתית