היפרדות זגוגית העין וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

18/03/2017 | 08:57 | מאת: עדי

שלום.אני בת 26 ויש לי היפרדות של הזגוגית ואני רואה נקודה שחורה שזזה עם העין בעיקר כשאני באור. רופא עיניים בדק ואמר שהכל בסדר וזה יעבור, אבל כבר יותר מנה עברה וזה עדיין לא נעלם ומורגש מאד! האם יכול להיות שיש נזק לרשתית? ובנסוף, האם ניתן לעבור ניתוח להסרת משקפיים כאשר ישנה הפרדות זגוגית? תודה!

שלום עדי החלק הצף בזגוגית העין לא נעלם. הוא יכול לזוז הצידה או המוח יכול ללמוד להתעלם... פגיעה ברשתית ניתנת לזיהוי רק בבדיקת רופא עיניים - בכל מקרה של ספק שווה להיבדק שוב...

מנהלי פורום רשתית