שטף דם ברשיתית לאחר ניתוח ירוד

דיון מתוך פורום  רשתית

11/01/2017 | 12:55 | מאת: עודד

שמי עודד אני סובל ממחלת r.p. עברתי לפני חצי שנה ניתוח ירוד והייתה הצלחה גדולה מבחינתי. הצלחתי לראות למרחק וברור (מה שלא ראיתי מזה 15 שנים) ללא צורך במישקפיים. לפני כחודש התחלתי לראות מטושטש בעין באמצע! נבדקתי על ידי הרופא המנתח והוא ציין בפני שיש שטף דם בדיוק באמצע העיין. האם זה מצב בלתי הפיך ומכאן זה רק ידרדר המצב אין דרך לפתור את הבעייה? מצפה לתשובה מהירה אני בן 61 ובעין שמאל הניתוח כלל לא הצליח ואיני רואה בא.תודה

שלום עודד אם מדובר בדימום חשוב לברר את הסיבה יש מקרים בהם הדימום נספג ויש שלא.... חשוב גם להבין אם הוא במרכז הג'ל של העין (הזגוגית) או בתוך הרשתית לכל תשובה על השאלות הללו תיתכן תגובה טיפולית שונה בהצלחה

מנהלי פורום רשתית