פסריוזיס קרקפת ומרפקים

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

22/04/2013 | 10:44 | מאת: shula

האם קיימים ניסויים קליניים בתחום זה אליהם אפשר לצרף חייל בשירות סדיר? האם קיימות בדיקות דם רחבות או/וספציפיות לאיתור יותר מדויק של הבעיה. האם קיימות בדיקות גנטיות ספציפיות אותן כדאי לבצע כדי לאתר טיפול אפקטיבי יותר ול"חסוך" תרופות ניסוי ותעייה רבות וזמן רב?

30/04/2013 | 17:24 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

לשאלה אם קיים ניסוי קליני בנושא, אנא הפנה השאלה ל- www.doctors.co.il/ar/15165 בצבא קיימת ועדה המקבילה לוועדות הלסינקי במוסדות הרפואיים. במידה והנושא יהיה רלוונטי , יש לפנות לוועדה של הצבא ולקבל הנחייתם. ככל הידוע לי אין בדיקות דם המעידות על המצבאו בדיקות גנטיות. אני לא רופאה, על השאלות האחרונות כדאי להתייעץ עם אופא עור מומחה לנושא פסוריאזיס.

מנהלי פורום ניסויים קליניים