ניסוי סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

20/12/2014 | 09:11 | מאת: מיכל

שלום רב, מחפשת ניסויים בארץ לסרטן לבלב . איזה ניסויים יש ? ואיפה ? תודה מיכל .

14/01/2015 | 15:57 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב יש מס' מחקרים ברשומה שלנו. 1. 2014:מחקר שלב III אקראי, כפול סמיות, עם בקורת פלצבו, רב מרכזי, של אולאפאריב ( OLAPARIB) כטיפול אחזקה חד- תרופתי בחולי סרטן לבלב גרורתי עם מוטצית gBRCA שמחלתם לא התקדמה במהלך קו ראשון של כימותרפיה מבוססת פלטינום. 2. 2013: מחקר שלב שני, אקראי, בחולים עם אנדוקרצינומה של הלבלב המבטאים מוטציה ידועה ב BRCA/PALB2 אשר יטופלו בכימותרפיה על ידי גמציטביין וציספלטין עם או בלי VELIPARIB (חלק ראשון) ומחקר פאזה שנייה, בעלת זרוע טיפולית אחת של VELIPARIB בחולים עם סרטן לבלב אשר טופלו בעבר למחלתם (חלק שני). 3. 2012: מחקר שלב 2 אקראי, בביקורת פלצבו של LY2495655 בחולים עם סרטן לבלב גרורתי או מתקדם המקבלים כימותרפיה, פרוטוקול 11Q-MC-JDDG. אני מציעה לך להכנס לאתר הניסויים הקליניים www.clinicaltrials.com. ולחפש שם את הניסויים המתקיימים בישראל. על כל ניסוי כתוב מי אוכלוסיית החולים ומה מצב הניסוי. בהצלחה

מנהלי פורום ניסויים קליניים