אינטרקציה בין תרופות והריון

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

05/06/2017 | 13:46 | מאת: איילה

שלום רב, בעקבות חרדות אני נוטלת בבוקר ויאפקס xr 150 מג ו-10 מג טרנקסל, בצהריים 1000 מ״ג הידראה בשל מחלת מיאלופיברוזיס, ובערב 75 מ״ג נורטילין עם 10 מג טרנקסל. האם יש אינטרקציה בין כל הכדורים האלו? האם יש השלכות על הריון? והאם מדי פעם מוצר לי לשתות אלכוהול כגון יין מבעבע? אודה לעזרתכם

שלום, מכיוון שאת נוטלת מספר תרופות עליך לדון עם רופא המשפחה לגבי נטילת כל התרופות הללו בזמן הריון. לא מומלץ לשתות אלכוהול בזמן הריון.

מנהל פורום רישום תרופות