סרוקסט--------------------

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

19/10/2016 | 20:11 | מאת: רמי

אני בגיל 64 ועיוור בעין אחת.לאחרונה התחלטי ליטול רבע כדור של 20 בהדרגה עליתי לחצי קראתי שהכדור גורם לגלקאומה ואני חושש לראייתי מה דעתכם?

Paroxetine, החומר הפעיל בטבליה סרוקסט, שייך לקבוצת חומרים המכונה SSRI (selective serotonine reuptake inhibitors). ת"ל של גלאוקומה קיימת, אך אינה נפוצה במשפחת תרופות זו, והשימוש אינו מומלץ למי שיש לו רקע קודם של גלאוקומה צרת זווית. בפנייתך לא ציינת האם יש לך רקע של גלאוקומה או שהעיוורון בעין נבע מסיבות אחרות. בנוסף, לא ציינת לאיזו התוויה אתה מקבל סרוקסט. באם קיים רקע של גלאוקומה, עדיף לפנות לרופא לייעוץ.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי