זריקה רדיואקטיבית - מיפוי כליות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/03/2016 | 18:08 | מאת: לבנת

בסד שלום, האם זריקה רדיואקאיבית למיפוי כליות ( טכנציום : https://he.m.wikipedia.org/wiki/טכנציום) יכולה להשפיע על בדיקת ינשוף? עשיתי את הזריקה והמיפוי בבוקר ואת בדיקת הינשוף בלילה . אודה לתשובתכם, ליאורה

ידועים מצבים שיכולים להשפיע על תגובת ינשוף למשל: טיפולים תרופתיים המכילים אלכוהול או מנטול, בחולי סוכרת במקרים מסויימים ואנשים הצורכים דיאטה קטוגנית. לא ידוע לי שתכשיר זה צפוי להשפיע על תוצאות בדיקת ינשוף.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי