חולשה ועייפות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

19/02/2016 | 16:06 | מאת: עדי

שלום וברכה, לפני שבוע התחלתי לקחת אנטיביוטיקה וממש יומיים אחרי התחילו לי כאבים של חולשה וכבדות בגוף ועייפות נוראית. ממש חוסר אנרגיה ברמות! האם זה מצוי מצב כזה של חולשה מטורפת בגלל ברונכיט או שמא זה בגלל האנטיביוטיקה? אולי צריך היה להפסיק את הטיפול? תודה רבה!

כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. כאשר תופעה מתרחשת בסמוך לתחילת טיפול או עליית מינון ומשתפרת עם הפסקת טיפול או הפחתת מינון עולה הסבירות שניתן ליחסה לטיפול. לא ציינת את שם האנטיביוטיקה ולכן אני לא מתייחסת לטיפול ספציפי.עם זאת התופעות שתיארת עלולות להיגרם גם כתוצאה מהזיהום שלשמו את מטופלת, יש לפנות רופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי