מאקה ותרופות להורדת יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/05/2015 | 12:10 | מאת: נילי

שלום רב, האם יש התנגדות לצרוך מאקהו/או ספירולינהעם תרופות להודת לחץ דם כדוגמת טרנדייט ? ו/או פרדניזון 3 מ"ג ליום?? תודה

המידע על בטיחות, יעילות והשפעות גומלין של תוספי תזונה מוגבל. ספירולינה תיאורית עלולה לפגוע בפעילותן של תרופות המדכאות את מערכת החיסון כמו פרדניזון. אין לי מידע על השפעת גומלין עם טרנדייט. איני מכירה את התכשיר מאקהו- במידה ויש שם נוסף, נא צייני. במידה והינך מחליטה לשלב טיפול תרופתי עם הטיפול בתוספי תזונה, יש לנטר את יעילות הטיפול ותופעות לוואי במהלך הטיפול וליידע את הרופא בכל הרעה במצבך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי